måndag 6 april 2009

Oh Yeah!

De senaste veckorna har både gått fort och långsamt. Veckan efter spring break var riktigt seg då dåligt väder blandades med mycket plugg och lite hemlängtan. Det är inte utan att man ränkar ner lite nu. Om fyra veckor har vi gjort vårat sista prov på UNCW och efter ett par dagars avkoppling i Wilmington är det dags för mig att åka till Houston och hälsa på min bror och hans familj. Sedan väntar New York och jag ska äntligen få träffa min Fredrik! I New York blir det också en liten reunion med Louise, Josefine och my Swedish Twin då vi alla kommer att befinna oss in the big apple samtidigt! Det ska bli riktigt kul! Annars rullar dagarna på; vi tränar, pluggar och umgås..mest med varandra! Jag och Mia räknade lite på hur mycket tid vi spenderat isär under vistelsen här - och det är inte många timmar! Tur att vi har så kul ihop, Anners och jag! :) Jag måste ju också berätta att vi under de senaste veckorna blivit guidade runt Wilmington och framför allt stadens utbud vad gäller glass och donuts av våra amerikanska vänner Emily och Meredith. Mias konversation med killen som jobbade bakom disken på en av glassbarerna var riktigt bra. Mia bestämmer sig för att beställa en triple cookie dough med fudge, peanut buttercups och brownie i storlek "Oh Yeah!" varpå killen frågar:
- Do you know that "Oh Yeah!" is the biggest size we have?
- Eeh, of course!?
Det var en dum fråga att ställa till Mealplans-Mia! Tråkigt nog finns det inget bildbevis på hur stor glassen var, vi får helt enkelt beställa varsin till vid ett senare tillfälle! :)

Helgen bjöd på riktigt fint väder och vi passade på att plugga, läs sola, i ganska många timmar. Detta har resulterat i två ganska röda flickor, men det gäller att passa på för idag är det molnigt..igen! När ska värmen komma på allvar!? Hur som helst, vi spenderade lördagseftermiddagen i Olli och Suvis trädgård där det bjöds på grillat och rosévin. Det var riktigt härligt och det var ett av de många ögonblick som vi bestämt oss för att spara för alltid. Sedan bar det av downtown, och vi dansade ett par timmar på utestället Odessa. Det var riktigt kul!

Livet på en pinne

Olli skötte grillen

Denna veckan har vi inte så många lektioner i och med att det är påsk. Det ska bli skönt med några dagars ledighet och vi har planer på att besöka en stor outlet drygt en timme härifrån. Annars kommer dagarna att fyllas med plugg, det är många presentationer och inlämningar nu de sista veckorna! Imorgon har vi ett prov i PR där vi bland annat kommer att behöva skriva en PR-plan. Förra veckan hade vi i uppgift att skriva en plan åt vår lärare då hon kallas "The Devil's Child" av studenterna och därför skulle behöva förbättra sin image. Ja, vad säger man..självdistans har hon i alla fall! ;)

Under veckan har jag bland annat kunnat konstatera att...
...Johan lämnar biosalongen om han inte tycker om filmen..eller sällskapet!
...grupparbeten inte är så värst festligt!
...Leon gärna gästspelar i vår duo, men han sover mest..
...Swedish Twins är inget man kallar sig, det är något man är! ;)
...Krispy Kream har mycket godare donuts än Dunkin' Donuts
...Mia tycker att storleken "Oh Yeah!" är för liten

Take care!

1 kommentar:

  1. Snygga ni är tjejer :)
    Grupparbeten ja, det är sjukt ofestligt.
    Och nej, Dunkin Donuts är faktiskt godare enligt mig!
    Ta hand om er! Ska bli så kul att ses i sommar.

    Puss å kram

    SvaraRadera